BWTS opgave skal bane vejen

BWTS opgave skal bane vejen

Hos 3W IndustriService A/S i Munkebo ser man frem til for alvor at tage hul på opgaverne indenfor ballastvandssystemer.

Produktion i egne rammer

I Munkebo er 3W IndustriService netop nu i gang med en BWT opgave. Her skal produceres en fuldt trykprøvet og galvaniseret rørpakke incl. fundament i sort stål til en ballastvandsunit. 3W IndustriService skal også forestå mekanisk installation og tilhørende ombygning af maskinrum på containerskibet MT Wilhelm mens skibet er i drift.

”Vi er altid glade for at kunne fortsætte et godt samarbejde med vores kunder og særligt for at have muligheden for at bevæge os ind i et nyt segment med så meget potentiale. Vi har modtaget tegninger og indkøb fra kunden, men vores egne projektansvarlige har selvfølgelig forestået en grundig gennemgang for en sikkerheds skyld,” beretter den tekniske chef Frode Iversen.

Når 3W IndustriService går om bord, ses der frem til at etablere et rigtig godt samarbejde med kunden, som også sejler med for at sikre et optimalt forløb af hele installationen og opstart. Og ikke mindst ses der frem til at kaste sig ud i at arbejde med nogle helt nye løsninger i forbindelse med installationen – svejsekoordinator Kenneth Pedersen fortæller:

”Vi skal forsøge os med en løsning omkring coating, der er helt ny for både os og for vores kunde. Det skal afhjælpe nogle af de udfordringer, vi rammer i forbindelse med indskæring og tilpasning af rør om bord. Og det skulle meget gerne betyde, at vi kan afvikle installationen endnu mere smidigt end hidtil. Vi har haft en god forberedelse sammen med leverandøren af coating-løsningen for at sikre, at alt går glat.”

3WIS tror på BWTS

At levere et godt resultat på den igangværende opgave er selvfølgelig alfa og omega – men Frode Iversen lægger ikke skjul på, at denne opgave gerne må bane vejen for endnu flere opgaver i BWTS-segmentet:

Det kommer til at give os noget vigtig erfaring i ballastvandsmarkedet, som vi ser frem til at trække på i fremtiden. Vi tror virkelig på, at det er en type af opgaver, som passer godt til vores set-up, fordi vi kan tilbyde både de rette produktionsfaciliteter og de fleksible og dygtige medarbejdere, der skal til for at sikre et godt resultat. Vi har god erfaring med at arbejde sammen med både ingeniører og klasseselskaber, og vi kan varetage både hele og dele af processen, og det er den fleksibilitet, vi netop ser frem til at tilbyde vores kunder.

Frode Iversen