3 krydser i bogen til 3WIS

3 krydser i bogen til 3WIS

3W IndustriService har gennemført en succesfuld audit med Avancert

Veloverstået audit hos 3W IndustriService

Hos 3WIS har vi netop haft besøg af Avancert – Selskab for certificering ifm. En opfølgende audit på vores tre certificeringer. Og vi er glade for at kunne fortælle, at vi stadig er ISO 9001, ISO 3834-2 og EN 1090-2 EXC4 certificerede.
”Vores nye set-up har nu godt halvandet år på bagen. Derfor var det selvfølgelig spændende for os igen at få besøg af Avancert,” fortæller direktør Kim Jacobsen og fortsætter, ”vi fik nogle gode forslag til, hvordan vi kan optimere vores kvalitetsarbejde, og det er vi glade for. Vi tror på, at vi får noget rigtig godt ud af, hele tiden at fokusere på, hvor vi kan styrke os. Og det er altid godt at få input udefra. Ingen er jo perfekte, men man kan altid komme lidt tættere på. Og vi er selvfølgelig godt tilfredse med at have gennemført en god audit.”

Udvikling i sigte

3WIS har været igennem en stor udvikling i det forgangne år. Her er der bl.a. er blevet satset på digitalisering af svejsedokumentation, ligesom man har fået foden indenfor i en ny branche – nemlig vind. Det har betydet et stort fokus på udvikling i alle hjørner af virksomheden. Og direktøren forventer ikke, at dette fokus ændrer sig foreløbigt:

”Vi er stadig igang med at finde vores ben. Derfor er det også godt for os, at systemet bliver kigget igennem i sømmene ifm. en certificering. Vores system skal passe til den måde, vi arbejder på og understøtte vores processer på en effektiv måde. Samtidig skal det, helt selvfølgeligt, sørge for at vi overholder gældende regler og ramme de krav, som ligger i certificeringerne. Vi arbejder rigtig meget på at skabe en så smidig og gennemsigtig projektafvikling som muligt. Vi tror på, at det er godt for os og for vores kunder og samarbejdspartnere.”

Kim Jacobsen