3WIS med på Danfoss-grunden

3WIS med på Danfoss-grunden

3WIS har netop afsluttet en opgave indenfor svejsning og dokumentation af bygningsstål på Danfoss-grunden

Bygningsstål EN-1090-2 EXC 2 og 3

3WIS er blevet færdige med en opgave på Danfossgrunden i Kolding. Her skal der bygges 13.000 kvm retailbutikker overfor Kolding Storcenter. 3WIS blev tilknyttet for at sikre den korrekte svejsning og svejsedokumentation af de basale og bærende stålkonstruktioner i samarbejde med kunden. Arbejdet skulle udføres iht. EN 1090-2 EXC2 og 3. 3WIS har derfor haft deres faste gang på pladsen i nogle måneder. Der blev tilknyttet en fast svejsekoordinator for at sikre korrekt gennemførsel og svejsetekniske tilsyn med teamets svejsninger.

Hentet ind i rette tid

Hos 3WIS har vi været glade for opgaven, hvor vi har oplevet at blive tilknyttet rettidigt i processen. ”Det, at vi bliver hentet ind så tidligt i processen, gør, at vi i langt højere grad kan gennemføre en god og effektiv kvalitetssikring. Det giver os en helt anden base at arbejde ud fra og fjerner en masse støj og usikkerhedsmomenter. Og det betyder også, at vi skaber meget mere værdi for vores kunde. Fordi vi nu hjælper dem med, at undgå problemer – fremfor at løse dem efter de er opstået,”  fortæller Kim Jacobsen, administrerende direktør hos 3W IndustriService, og fortsætter  

…og det er PRÆCIS det, vi vil vise vores kunder. At de kan spare en masse omkostningstunge fejl ved at tænke svejseledelsen ind allerede i planlægningsfasen.

Kenneth Pedersen

En oplyst kunde behøver ikke være specialist

Kenneth Pedersen, ansvarshavende svejsekoordinator og svejseinspektør hos 3WIS, udtrykker dog i tillæg, at dette selvfølgelig stiller nogle krav til fx bygherre og hovedentreprenør. De skal have øje for, at der er tale om en opgave, som indeholder nogle krav til udførslen. Kenneth Pedersen understreger dog samtidig, at det ikke er ensbetydende med, at kunden skal være specialist.

Vi forventer ikke, at kunden ved alt om svejsning og CE-mærkning af bygningsstål, når de ringer til os – det skal vi nok hjælpe dem med. Det vigtige er, at de er opmærksomme på, at der ER nogle krav, og at de derefter henvender sig til nogen, som har det som speciale at håndtere planlægning og gennemførsel af opgaven, så den tilgås med rettidig omhu.

Kenneth Pedersen

Hos 3WIS har det derfor været en fornøjelse arbejde sammen med en kunde, som netop udviser forståelse for kvalitet og overholdelse af krav.