Hasteopgave – 30 rør, 26 timers installation og en glad kunde!

Hasteopgave – 30 rør, 26 timers installation og en glad kunde!

Opmåling

I uge 42 landede en hasteopgave fra den maritime sektor på skrivebordet hos 3W IndustriService. Og allerede onsdag samme uge fløj en af 3W IndustriServices IWS’ere til Middlesborough, UK, hvor et skib lå i havn. Torsdag blev der gennemført opmåling af udluftningsrør til ballastvandssystemet, og der blev løbende udformet arbejdstegninger til det afventende værksted i Munkebo, hvor certificede svejsere og godt 2 tons sort stål til produktion af de 20 rør stod klar.

Produktion

Ved modtagelse af første tegning gik værkstedet straks igang og producerede sideløbende med den fortsatte opmåling ombord på skibet. Opmålingen blev afsluttet torsdag aften, hvorefter vores IWS’er vendte næsen mod værkstedet i Munkebo for at overse produktionen både fredag og lørdag. På værkstedet blev der arbejdet igennem på både dag- og nathold. Sideløbende med produktionen blev der klargjort og pakket til installationen, hvortil 3WIS’ team havde fået en periode på 26-30 timer. Alle rør var færdig svejst og klar til afgang til galvanisering sent lørdag nat.

Installation

Ca. Klokken 20 søndag aften ankom skibet til Fyn, hvor det skulle ligge i havn i godt 30 timer. Her stod 3WIS’ medarbejdere allerede klar til at gå ombord. Efter 26 timer kunne 3WIS’ team forlade skibet igen – inklusiv en klassegodkendelse af alle installerede rør. Og en tilfreds kunde kunne se skibet være klar til at sejle videre som planlagt. Alt dette ville ikke kunne lykkes, hvis vi ikke har et team af dygtige medarbejdere og nogle meget seriøse samarbejdspartnere, som forstår vores behov for deres service i en hasteopgave som denne. En stor tak til Dan-Equip, MoseTechnology, BAS-kraner og DOT – og ikke mindst til vores engagerede team.