Fødevaregodkendelse i hus

Fødevaregodkendelse i hus

Hos 3WIS er vi meget glade for at fortælle, at vi netop er har modtaget vores fødevaregodkendelse fra Fødevarestyrelsen under Miljø- og Fødevareministeriet.

3WIS er godkendt til at svejsning og fremstilling udstyr med fødevarekontakt (FKM), engros under branchekode EB.20.16.99.

Vi ser meget frem til at kombinere vores speciale indenfor komplicerede og dokumentationskrævende rørkonstruktioner, stålløsninger og certifikatsvejsning med et nyt arbejdsområde. Og på baggrund af udmeldingerne fra Førevarestyrelsens konsulent er vi mere end klar til at løse opgaver. Vores dokumenterede svejseprocesser er allerede gennemarbejdede og veldokumenterede. Og dette er en væsentlig faktor for vores godkendelse. Vi arbejder allerede med fuld dokumentation for al indkøb og anvendelse samt efterfølgende udformning af dokumentation – nu også inden for EU1935/2004 samt EU2023/2004.

Og vi bakker selvfølgelig vores fødevaregodkendelse op med vores ISO 9001, ISO 3834-2 og EN1090-1 EXC4 certificeringer, på de opgaver, hvor kunden har behov for det. Vi ser frem til også at levere høj kvalitet og dokumenterede processer til vores nye kunder i fødevareindustrien.