Ny Service Manager – Kim S. Skovgaard

Ny Service Manager – Kim S. Skovgaard

Hos 3WIS er vi meget glade for at kunne meddele at udvider staben med en ny manager.

Ny Service Manager

Kim S. Skovgaard, startede som Service Manager hos 3WIS per 01/09-2020. Kim Skovgaard har særligt stærke kompetencer indenfor den maritime sektor, som bl.a. er udviklet igennem en årrække hos Semco Maritime. Og her er kendskabet til Kims evner og profil også grundlagt. Direktør for 3WIS, Kim Jacobsen har igennem 15 år arbejdet sammen med Kim Skovgaard  og ser meget frem til at genskabe et stærkt samarbejde. Som Service Manager skal Kim Skovgaard varetage 3WISs globale serviceopgaver indenfor industri, vind og den maritime sektor.

Kendt ansigt i ny stilling

Direktør Kim Jacobsen er glad for tilføjelsen af et velkendt ansigt: “Jeg har arbejdet sammen med Kim i 15 år. Vi kender hinanden på godt og ondt, og ved præcist hvad vi selv, og den anden, står for. Derfor glæder det mig meget, at vi har fået mulighed for at tilknytte Kim Skovgaard. Vi har hos 3WIS fået en række nye muligheder og kunder, som kræver en udvidelse af staben. Vi tror på,  at Kim Skovgaard matcher både denne profil og vores virksomhed rigtig godt. “

Vi har set meget frem til at byde Kim velkommen hos 3W IndustriService.