Ny Head of Operations

Ny Head of Operations

Hos 3WIS er vi meget glade for at dele, at vi udvider staben med en ny Head of Operations indenfor renewables.

Styrkelse af primært forretningsområde

3WIS har igennem de seneste år satset på at opbygge en stærk profil indenfor inspektion, installation og svejsereparationer til vind-sektoren. Og 3WIS er lykkedes med at blive en foretrukken leverandør indenfor up-tower on-site nacelle opgaver.

Med mange veludførte opgaver hos en række af de markedsledende virksomheder indenfor renewables har 3WIS skabt et fundament for fremtidig vækst, som der nu skal bygges videre på.

Vi har for alvor etableret os som leverandør af serviceydelser, og nu skal vi tage næste skridt i den udvikling. Vi retter nu blikket mod de større turnkey opgaver og fokuserer på engineering.

Simon Øland, CEO – 3WIS

Den helt rigtige kandidat

3WIS arbejder med en agil projektstyringsform, hvor et forholdsvist lille management team løser opgaverne i tæt samarbejde. Derfor er der blevet arbejdet intenst og detaljeret med at finde den rigtige profil, der vil passe ind i virksomheden både fagligt og menneskeligt.

Daniel Stenstrup Rasmussen kommer til 3WIS med flere års erfaring fra vindbranchen og bringer samtidig en masse projektledelseserfaring med sig. Daniel har arbejdet med udvikling af organisation og projektledelse af tværfaglige engineering-opgaver til branchen.

Med Daniels tilgang ser vi frem til at kunne løse de engineering opgaver, som typisk opstår i kølvandet på et påbegyndt projekt. En opgaveløsning som vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder. Daniel bringer en masse erfaring omkring PM – drift og organisation med sig, som vi alle kan nyde godt af i 3WIS.

Simon Øland, CEO – 3WIS

Daniel Stenstrup Rasmussen

3WIS kommer med et bundsolidt fundament af dygtige specialister. Og jeg vil sammen med dette team arbejde på at udbygge palletten af ekspertise, så 3WIS i fremtiden også leverer turnkey engineering fra konceptudvikling til færdig kommissionerede løsninger tilvejebragt af  end-to-end projektledelse.

Daniel Stenstrup Rasmussen, Head of Operations – Wind

Book et møde

Vi har set meget frem til at byde Daniel Stenstrup Rasmussen velkommen hos 3WIS. Du har mulighed for at hilse på Daniel på WindEnergy Hamburg.