Vores kvalitetsledelsessystem

3W IndustriService er dedikeret til høj kvalitet og dygtige medarbejdere. Derfor træner vi dem ikke alene i deres primære kompetencer, vi sørger også for, at de er integrerede i vores interne  kvalitetsledelsessystem og fokuserer på at levere kvalitetsarbejde til vores kunder, som lever op til den ønskede standard.

I starten af 2015 gennemgik vi i 3W IndustriService en ISO 9001 certificering af vores interne kvalitetsledelsessystem. Dette giver vores kunder en sikkerhed for, at de entrerer med en leverandør, som kan håndtere en fuld proces med baggrund i et efterprøvet system, og de får den vare, de har efterspurgt

Kort tid efter lykkedes det også at opnå en ISO 3834-2 certificering af vores svejseledelse og værksted. Dette giver bl.a. mulighed for at:

  • Have in-house svejsekoordinator til IWS standard
  • Udformning af egne WPS’er
  • Varetage planlægning og gennemførsel af svejseopgaver med fuld dokumentation

Denne certificering er fuldt integreret i vores overordnede ISO 9001 certificering, og viderefører principperne fra kvalitetsledelsessystem i den enkelte svejseopgave. Pga. øget efterspørgsel valgte vi i samme ombæring at tilføje en DS/EN 1090-2 Exc4 certificering til vores certificeringskartotek. EN 1090-serien består af 3 niveauer og er et system, som stiller krav til overensstemmelsesvurdering af konstruktionskomponenter. 3W IndustriService er certificeret til udførelsesklasse 3 inden for bygningsstål, som også giver ret til at CE-mærke stål. Vi kan nu løse specialiserede stål- og svejsopgaver til byggebranchen.

Vi certificerer løbende vores medarbejdere og den samlede virksomhed gennem internesystemer og tjek, mens vi selvfølgelig også gennemgår alle påkrævede audits i de
systemer, som vi er certificeret inden for. Du kan læse meget mere om vores praktiske tilgang til kvalitetsledelse, (arbejds)miljøhensyn og sikkerhed under punktet QHSE.