3W IndustriService’ historie

3W IndustriService blev etableret i Munkebo i 2006. Den store efterspørgsel  i markedet efter kvalificeret mandskab inden for stålmontage af især rør og byggeri gjorde, at vi valgte at realisere den ide, vi længe havde haft i tankerne . Vi havde et klart mål om at skabe os et navn, der blev forbundet med særligt dygtige medarbejdere og en lydhørhed over for kunderne, som ofte skal bruge arbejdskraft fra den ene dag til den anden.

historie

Samtidig var det vigtigt for os at skabe en arbejdsplads, hvor vi var i øjenhøjde med vores medarbejdere. Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, og derfor er det essentielt at have en arbejdskultur, der er drevet af samhørighed, ansvarstagen og motivation.

Vi ønskede fra starten at basere vores virksomhed på nogle kerneværdier, som kunne bære virksomheden videre. Derfor har vi skabt en virksomhed, hvor professionalisme, grundighed, fleksibilitet og engagement er i højsædet på alle niveauer i virksomheden. Det er gået over al forventning, og med udgangspunkt i vores kernekompetence – certifikatsvejsningen – havde vi efter blot to måneder 15 medarbejdere ansat. I dag er der 50 fastansatte og 800 eksternt tilknyttede rejsemontører, så vi har opnået et af vores mål om at blive en væsentlig leverandør af:

Vi lever op til vores navn og har sendt 3W IndustriService  på job så eksotiske steder som Thailand, Singapore og Curacao. Vi arbejder dog mest i Europa, hvor vi bliver engageret af store selskaber som Mærsk, Siemens og CG Belgium. Vi synes stadig, vi har branchens dygtigste medarbejdere, som tager ansvar for opgaverne, har en god arbejdsmoral, er punktlige og løsningsorienterede. Så de værdier, som var vores flagskib i opstartsfasen, danner stadig basis for alle vores arbejdsgange den dag i dag.