3W IndustriService’ historie

3W IndustriService blev etableret i Munkebo i 2017. Den store efterspørgsel  i markedet efter kvalificerede svejseløsninger udført af certificerede svejsere, under ordnede forhold og bakket op af en korrekt kontrol og kvalitetsdokumentation gjorde, at vi valgte at realisere 3W IndustriService. Vi havde et klart mål om at skabe os et navn, der blev forbundet med særligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet i alle dele af kæden og en vilje til at løse selv de mest komplicerede opgaver.

Samtidig var det vigtigt for os at skabe en arbejdsplads, hvor vi var i øjenhøjde med vores medarbejdere. Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, og derfor er det essentielt at have en arbejdskultur, der er drevet af samhørighed, ansvarstagen og motivation.   I dag er der 25 fastansatte og 100 eksternt tilknyttede rejsemontører, som hjælper vores kunder på flere kontinenter.

Vi ønskede fra starten at tilbyde vores kunder hjælp til en række processer i deres svejseprojekter herunder:

  • Indledende afdækning af kvalitetskrav
  • Svejseplanlægning
  • Produktion af WPQR/WPS
  • Udvikling af specialværktøj til løsning af opgaver
  • Afvikling af certificeret svejsning på eget værksted eller montageplads
  • Fuld NDT med vores samarbejdspartnere
  • Fuld digital dokumentation leveret meget kort tid efter projektets afslutning

Idag arbejder vi  sammen med en række større virksomheder indenfor energi, vind og marine, som anvender os som serviceleverandør til løsning af komplicerede svejseydelser, og er nået et godt stykke af vejen med vores målsætning. Vi ser altid positivt på en udfordring og går aldrig af vejen for at komme med en kreative løsning på vores kunders problemer. Vi betragter os selv som håndværkere og “svejsenørder” – og det vil altid være kernen i vores virksomhed.