SAMARBEJDSFORM

Hos 3W IndustriService arbejder vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere på flere forskellige niveauer, og vores mandskab har stor erfaring med at udføre opgaver og løse udfordringer i samarbejde med arkitekter, ingeniører og entreprenører – fra timepris til entreprise.

Hovedentreprise

Vi kan påtage os den overordnede hovedentreprise med rådgivning, mandskab og det fulde ansvar for det samlede projekt. Eksempler herpå er biogasanlægget i Holstebro, Danish Crown Taurus i Holsted, samt forstærkning af master og ombygning af lastrum for Søværnet.

Underleverandør

Vi kan også agere underleverandør med vores specialiserede kompetencer inden for svejsning, konstruktioner og montage – på projektaftale eller timebasis. Du kan benytte dig af vores mandskab og bestille netop de kvalifikationer,  som din virksomhed har behov for, i præcis det tidsrum, hvor du har et projekt, der kræver noget særligt. Du kan læse om et af de projekter, hvor vi har deltaget med et stort mandskab – HER!

Totalløsninger

Vi kan påtage os opgaver indenfor fremstilling, hvor vi på værksted i Munkebo kan vi fremstille en lang række løsninger i jern og metal med fuld dokumentation. Og som en del af Danish Offshore Cluster kan vi også fungere som totalleverandør ud i offshoreløsninger. Du kan læse mere om DOC – HER!

Har du en forespørgsel på at få løst en opgave eller leje af mandskab, så hører vi meget gerne fra dig.

Kim PA Jacobsen - 3W IndustriService

Kim PA. Jacobsen

Adm. Direktør
simon_oeland

Simon Øland

Salg- og projektledelse