Certifikatsvejsning

Med en bred erfaring fra en lang række offshore opgaver kan 3W IndustriService tilbyde certificerede svejsere og fremstilling af konstruktioner til den internationale offshore industri. I tråd med energisektorens høje tempo har vi hurtig respons- og leveringstid.

Værksted

I vores moderne værkstedsfaciliteter i Munkebo kan vi varetage alle processer indenfor design, tredjepartsgodkendelse og produktion  af:

  • Konstruktioner i jern, stål, højstyrkestål, rustfrit stål, duplex, superduplex og aluminium til ISO 3834-2 standard.
  • Løfterammer til HPU, skids og spools
  • Handling udstyr og specialcontainere
  • Gangbroer, master og hav fastning

 

Onsite svejsning

Udover løsninger på vores værksted er en af 3W IndustriService’ forcer løsning af svejseopgaver onsite – det betyder minimering af downtime og omkostninger for vores kunder. Du kan læse om det gode argument for at indleje ekstra mandskab – HER! Vores svejsere er certificerede af en anerkendt, brancheførende udbyder, og de kan udføre alle typer opgaver med vores moderne svejseudstyr – uafhængigt af hvilken størrelse og kompleksitet din opgave indebærer.

 

Dokumentation og sporbarhed

Vores svejsere kan indgå i både almindelige og dokumentationskrævende svejseopgaver. Derudover kan vi også selv varetage dokumentationsprocessen af svejseopgaver på vores værksted og på montagepladser med fuld dokumentation for alle gennemførte processer til ISO 9001 og ISO 3834-2 standard. Vi har egne DNV-godkendte WPQR til de fleste offshore standarder indenfor 111, 135/136/138 og 141, og vores in-house svejsekoordinator kan udforme egne WPS’er. Vi tilbyder beregning, produktion og dokumentation til de højeste offshore- standarder inkluderende, men ikke begrænset til: