Maritim Service og Konstruktion

Denne kompetence ligger tæt på hjertet hos 3W IndustriService, og har været en del af virksomhedens kernekompetencer siden opstarten i 2006. Med rødder i Lindøværftets skibsbyggervirksomhed, hvor der gennem 92 år blev fokuseret på de store nybyggerier, har vi samlet en fast stab af dygtige og erfarne skibsbyggere. I dag deltager de i opgaver inden for skibsbygning og skibsreparationer i hele Danmark. Vi har opbygget en stor erfaring med de mange forskelligartede opgaver inden for skibsreparation og vedligholdelse – vi løser opgaver indenfor:

  • Plade- og rørsvejsning
  • Motorreparationer og montage
  • Hydraulikopgaver
  • Havari
  • Service og vedligehold

 

Veluddannet mandskab

3W IndustriService løser løbende opgaver indenfor skibsbygning og skibsreparationer for en række danske aktører heriblandt Fayard og Maersk. Her stilles der høje krav til både evner og viden, og derfor har skibsbyggeren behov for en bred vifte af kompetencer. Alle vores skibsbyggere og skibsmontører er faglærte, hvilket betyder, at de har gennemført uddannelser af fire års varighed. Dette sikrer et højt kvalitetsniveau i den stab, der specialiserer sig indenfor dette brede felt. Vi fortsætter også med at uddanne vores medarbejdere, så de kan følge med udviklingen inden for den maritime sektor og blive ved med at leve op til kravene.

3W IndustriService påtager sig arbejde inden for både reparation, havari og vedligeholdelse af alle typer skibe i rute såvel som i dok. Vores medarbejdere er vant til at indgå som manpower på store nybygnings- eller reparationsopgaver, men vi kan også samarbejde med besætningen ombord på et skib i rute, og foretage løbende serviceopgaver, komponentudvikling og udskiftning samt en række svejse- og montageopgaver.

Du kan læse om en af vores opgaver indenfor skibsreparation – HER!