Olie & gas

Værkstedsproduktion

På vores ISO 3834-2 godkendte værksted i Munkebo kan vores erfarne medarbejdere fremstille godkendte konstruktioner og udstyr til både onshore og offshore brug, som imødegår olie og gasbranchen høje krav . Vi har egne WPQR til stål, højstyrkestål, rustfrit stål, duplex, superduplex og aluminium, som er godkendt af DNV, og vi kan tilbyde produktionsprocesser baseret på de højeste offshore standarder som DNV 2.7-1, NORSOK og DNV OS-C401. Med fuld dokumentation for alle gennemførte processer kan vi fremstille:

  • Rør
  • Spools
  • Skids
  • Løfteudstyr og rammer til fx. HPU
  • Gangbroer & gelændere
  • Handling & transportudstyr

Manpower

Hos 3W IndustriService har vi også lang erfaring med at levere trænet manpower til olie og gasbranchen. Vi uddanner løbende vores medarbejdere med både intern og ekstern træning, så de lever op til branchens høje krav. Vores medarbejdere besidder  stor viden om disse særlige arbejdsmiljøer, som forudsætter stor fokus på sikkerhed og arbejdsprocedurer og kan indgå i serviceteams på borerigge, raffinaderier og biogasanlæg. Vores mandskab løser typisk en lang række forskellige opgaver indenfor:

Olie

Vi arbejder både med reparation og vedligehold af borerigge i dok og med opgaveløsning på borerigge i funktion. Vi arbejder mest i Nordsøen, hvor vi indgår i opgaver for nogle af de store aktører fra bl.a. Danmark, Holland, England og Belgien, men vi har også været tilknyttet rigprojekter på så eksotiske steder som Singapore og Thailand. Vores mandskab har fået erfaring gennem at løse opgaver på bl.a. boreriggene Maersk Giant, Guardian og Innovator, Noble Byron Welliver samt flere Songa borerigge og senest John Shaw . 

Gas

3W IndustriService har solid erfaring med nybyg, rørførings- og  shutdownopgaver i gasbranchen. Vi har erfaring med både biogasanlæg og raffinaderier og har fungeret som underleverandør på shutdown-opgaver på sites som Statoil Kalundborg, Shell Fredericia, Statoil Mongstad og Esso Slagen i Norge, Shell Manchester i England og Nynas i Sverige. Du kan læse om en af vores opgaver i olie & gasbranchen – HER!