Stålkonstruktioner & montage

3W IndustriService løser mange forskellige typer opgaver indenfor rørbyg, stålkonstruktioner og montage, og vores mandskab har erfaring med at montere alle former for konstruktioner i bygningsstål til industri i samarbejde med arkitekter, ingeniører og entreprenører. Vi råder over veludstyrede montagevogne, som er klar til at løse opgaver i hele landet.

Produktionsfaciliteter

Vores værksted i Munkebo er  både ISO 9001 og ISO 3834-2 certificeret, og her kan vi varetage alle processer indenfor design, produktion og tredjepartsgodkendelse og dokumentation af mindre og mellemstore konstruktioner i bygningsstål op til EN 1090-2 til EX4, og som en del af Lindø Industripark har vi adgang til produktionsfaciliteter, der kan rumme større og mere komplicerede stålprojekter. Vi kan varetage CE-mærkning af byggestål. Vi kan producere:

  • Gangbroer
  • Altaner
  • Trapper
  • Låger
  • Gelændere
  • Containere
  • Stålhaller
  • Stålmontage

…og vi er altid åbne overfor nye og anderledes opgave montage- eller produktionsopgaver.

Leverandør af Manpower

3W IndustriService har stor erfaring med at indgå i større stålmontageprojekter på flere forskellige niveauer. Vi kan varetage en hovedentreprise med samling af tilbud, rådgivning, gennemførsel, dokumentation og fuldt ansvar for det samlede projekt. Igennem halvandet år gennemførte 3W IndustriService for eksempel entreprisen for hovedrørføringen på Taurus – Danish Crowns nye højteknologiske kreaturslagteri.

Vi kan også fungere som leverandør af manpower med specialiserede kompetencer indenfor certifikatsvejsning og montage. Vi har stor erfaring med at levere manpower til  større stålmontageprojekter, og vores medarbejdere er fleksible og vant til at omstille sig og indgå i nye arbejds- og sikkerhedsforhold. Vi fokuserer på erfaring, gode kvalifikationer og faglærte håndværkere, når vi udvælger vores medarbejdere, men det er også vigtigt for os, at de evner at indgå i nye sammenhænge. Du kan læse om vores tilgang til udvælgelse af nye medarbejdere og deres kvalifikationerHER!

Vi har været tilknyttet store og længerevarende byggeprojekter som fx.: