Veluddannet mandskab

Hos 3W IndustriService sætter vi kvalitet og udvikling af dygtige medarbejdere i højsædet, fordi de to ting går hånd i hånd. Vi har en fast stab af erfarne og dygtige håndværkere, som vi løbende kan supplere med mandskab fra vores 900 mand store database. Vores mandskabsgruppe består af certifikatsvejsere, faglærte smede, skibsbyggererørlæggeremontagearbejdere og VVS’ere, som udvælges med fire kriterier for øje.

 

Vores kriterier

Faglært arbejdskraft!

Vi satser på faglært arbejdskraft med papirerne i orden for at sikre tilfredsstillende opgaveløsning med et slutresultat af høj kvalitet.

Uddannelse!

Vi sørger for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar til alle typer opgaver inden for branchen. Med brede kompetencer kan vores medarbejdere løse tiltagende mere komplicerede opgaver.

Erfaring!

Med en solid faglig og praktisk erfaring blandt vores medarbejdere sikrer vi det bedst mulige flow gennem alle arbejdsgange. Med mange forskellige typer opgaver i bagagen kan vores medarbejdere træffe de rigtige beslutninger i en udfordrende faglig situation.

Menneskelige kvalifikationer!

Vi udvælger også nye medarbejdere efter, om vedkommende kan leve op til vores forventning om, at en 3W IndustriService-medarbejder er professionel, grundig, fleksibel og engageret.

 

Intern registrering og træningMedarbejderhåndbog forside

Vi har et internt registreringssystem, hvori medarbejdernes certifikater og kurser uploades. Dette sikrer, at vores medarbejderes kompetencer er opdaterede til de nyeste standarder og sætter os i stand til at matche indkommende opgaver med de bedst kvalificerede medarbejdere. For at garantere at vores medarbejdere har så gode og brede kompetencer som muligt, uddanner vi dem løbende med nye kurser.

Vi stiller også krav til vores medarbejdere i form af intern træning. Ved ansættelse modtager vores nye medarbejder en Medarbejderhåndbog, som de forventes at sætte sig ind i, herudover gennemfører de årligt en obligatorisk instruktion med lignende indhold –  her undervises der i:

  • 3W IndustriService’ politikker
  • 3W IndustriService’ værdisæt
  • De forventninger, som knytter sig til en 3W IndustriService-medarbejder
  • 3W IndustriService’ forhold til sikkerhed og målsætning om nul ulykker