Mandskabsleje – det gode argument

Udvide din faste bemanding eller leje ekstra?

En virksomhed i metalbranchen arbejder på omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker. Du kan have:

  • For få ansatte! Hvilket fører til overbelastning af din faste stab med overarbejde, og risko for slid, ulykker og et kvalitetsdyk til følge.
  • For mange ansatte! Hvilket fører til øgede og unødvendige omkostninger, afskedigelser og et motivationsdyk hos medarbejdere, der ikke har nok at lave.

Derfor skal du indleje mandskab:

Særlige kompetencer!

Det kan være billigere og tidsbesparende at indleje mandskab med særlige kurser og kompetencer end selv at skulle uddanne. Især hvis det drejer sig om kompetencer, I ikke får brug for i den daglige drift.

Hurtig løsning!

Har du en hasteopgave, som skal løses her og nu, eller er du kommet bagud med et projekt, kan du indleje ekstra mandskab. Det indlejede mandskab kan opsiges, så snart opgaven er løst.

Simpel administration!

Vi sparer dig for besværet med udbetaling af for eksempel diæter, pension og feriepenge, så du kan fokusere på, at få løst din opgave så godt og hurtigt som muligt.

Top up!

Ved udsigten til en længere opgave med usikkerhed i mandskabsbehovet kan du supplere dit eget mandskab med vores – vi kan stille med værktøj, materiale, biler og maskiner i det omfang du har brug for.

Mangler du dygtige og erfarne certifikatsvejsere, smede, skibsbyggere, rørlæggere, montagearbejdere eller offshore mandskab af høj kvalitet, så hører vi gerne fra dig!

simon_oeland

 Simon Øland

Salg- og projektledelse
Tlf.: + 45 27 818 818
Kim PA Jacobsen - 3W IndustriService

Kim PA Jacobsen

Adm. Direktør
Tlf.: + 45 61 372 729