3WIS med i Achilles JQS & Utilities NCE

3W IndustriService er nu med i leverandørdatabaserne Achilles JQS og Utilities Nordic & Central Europe, som fokuserer på henholdvis olie/gas og energi/forsyning.

 

3WIS Achilles JQS Utilities NCE

 

Samarbejde i højsædet

Direktør Kim Jacobsen fortæller, at baggrunden for at gå med i både Achilles og UNCE er udsigten til nye opgaver. “Vi ved, at vi lever op til de krav som stilles inden for de to kvalifikationssystemer. Samtidig har vi allerede samlet en del erfaring med svejseydelser indenfor energi, gas og forsyning. Så når vores kunder stiller ønske om, at vi går med i disse databaser – så gør vi selvfølgelig det. Vi vil gerne gøre vores kunder tilfredse og lette deres arbejdsprocesser, samtidig med at vi optimerer vores egne muligheder for at vinde opgaver. Vi ser det udelukkende som en styrkelse af vores samrbejde med vores kunder. Samtidig er der selvfølgelig mulighed for at støde på opgaver, man ellers aldrig havde fået muligheden for at byde på.

 

Achilles JQS

…er en samling af leverandører som har fokus på olie og gasindustrien i Nordeuropa. Det kræver som bekendt en prækvalifikation at få adgang. Dette skal sikre kvalitetsniveauet blandt de deltagende leverandører. Achilles har over 25 års erfaring med at matche indkøbere og leverandører og har skabt et system, der strømlinjeformer indkøb, styrer risiko og muliggør overholdelse af relevante EU-indkøbsdirektiver. Databasen har i øjeblikket 3241 kvalificerede leverandører. Mere om Achilles HER.

3W IndustriService har Achilles ID 61460

 

Utilities Nordic & Central Europe

…er et nyere leverandørfællesskab, som kombinerer de to tidligere systemer til energi og forsyningsvirksomheder. Connexio og Sellihca er blevet samlet under et tag og har både Central- og Nordeuropa som mål. UNCE sikrer en strømlining af udvælgelsen af leverandører, samtidig med at de krav, der stilles til leverandørens niveau, sikrer at de lever op til EU’s reglement. Databasen har i øjeblikket 5000 kvalificerede leverandører. Mere om UNCE HER.

3W IndustriService har UNCE ID 118659