CSK

3W IndustriService var med på i den afsluttende fase af certifikatsvejsning og stålmontage, da Nordjylland fik et nyt internationalt vartegn – et koncerthus på havnefronten i Aalborg

Det internationalt anerkendte østrigske arkitektfirma COOP Himmelb(l)au, stod for udarbejdelsen af design for koncerthuset og en byrumsplan for området omkring det nye Musikkens Hus, som et led i en større masterplan, der skal sikre attraktive boliger, et dynamisk by- og handelsrum og en aktiv satsning på kulturlivet i den nordjyske region.

Lokalplanen for området omkring Musikkens Hus blev godkendt i foråret 2010, hvorefter arbejdet tog fart. Koncerthuset stod færdigt i slutningen af 2013. I byggeriet bød 3W IndustriService ind med dygtigt mandskab, der havde specialiserede kompetencer indenfor certifikatsvejsning og rørbyg. Arbejdet bød på en særlig opgave inden for rørtråds- og elektrodesvejsning hvor en unik stålkonstruktion i mange mindre dele, skulles samles til en gigantisk konstruktion og placeres ved indgangen til Musikkens Hus.

Du kan også læse om et af vores andre projekter inden for stålmontageHER!