Brøndum

3W IndustriService har i flere omgange deltaget i reparationer og opgraderingsopgaverThule Air Base i  det nordlige Grønland. Både i 2010 og 2011 leverede 3W IndustriService mandskab til en række VVS og fjernvarmeopgaver for Brøndum, og senest i sensommeren 2015 havde 10 mand fra 3W IndustriService været tilknyttet flere forskellige projekter på den amerikanske base, som på grønlandsk går under navnet Pituffik.

Alle medarbejdere, som skal løse opgaver på Thule Air Base skal gennemgå en sikkerhedsclearing og være indstillet på at være af sted hjemmefra i et godt stykke tid. Den samlede rejsedag til Pituffik løber op i næsten et døgn, og der er udsigt til nogle lange arbejdsdage og en arbejdsuge på seks dage. 

Opgaverne på de forskellige sites varierer meget inden for produktion og montage af rør, svejsning og installation, og dette stiller store krav til vores medarbejdere, som skal have brede kompetencer og erfaring for at kunne finde løsninger på både planlagte og pludseligt opståede opgaver. I 2015 har vi løst opgaver inden for både:

Du kan læse om et af vores andre projekter inden for rørkonstruktionHER!