Safety

3W IndustriService er en smedevirksomhed med et stort mandskab. Vi har mange forskellige montagepladser i både ind- og udland, hvorfor det er en vigtig opgave for os at skabe et højt niveau af viden og uddannelse i vores medarbejderstab, så de kan agere korrekt, uanset hvor i verden de møder på arbejde.

Vores målsætning er nul ulykker!

Arbejdsmiljø

Vi er i gang med at gennemføre en ISO 18001-certificering af vores arbejdsmiljøledelse, som bygger ovenpå den lovpligtige Arbejdspladsvurdering (APV). Denne certificering sikrer et godt, sundt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne, og sigter også mod det psykiske arbejdsmiljø. På den måde er denne certificering en del af vores samlede HSE-strategi. Målet er at vi gennem positiv dialog og konkrete tiltag kan sikre os glade medarbejdere og en sikker hverdag uden uheld og skader.

Uddannede og certificerede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er certificerede, og i vores database holder vi den enkelte medarbejders profil opdateret med certifikater og uddannelser. Herudover er den enkelte medarbejder forpligtet til  at gøre sig bekendt med kundens/montagepladsens sikkerhedsregler, inden arbejde for 3W IndustriService påbegyndes. Medarbejderen har medansvar for, at de af Arbejdsministeriets givne regler og bestemmelser vedr. sikkerheds- og arbejdsmiljø bliver overholdt.